Jouw succes is mijn succes!

Ik ben meer dan een administratiebureau; ik wil jouw partner in succes zijn. Ik denk graag met je mee en samen bouwen wij aan de toekomst van jouw onderneming.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op en ontdek hoe She Business jouw groei kan ondersteunen.

Investeer in jezelf en kies voor de eenvoudige & effectieve diensten van She Business.

Voordelen van She Business, jouw assistent op locatie maar ook op afstand. Je hebt alleen de lusten en niet de lasten.

Mijn aanbod

Bij She Business begrijp ik dat jouw kostbare tijd besteed moet worden aan de kernactiviteiten van je onderneming, daar waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Ik bied een uitgebreid scala aan diensten om administratieve lasten te verlichten en operationele processen te optimaliseren

Heb jij een specifieke wens? Ik bespreek het graag.

Administratie en/of coördinerende taken


Laat mij de zorg van jouw administratieve taken overnemen, zoals mailboxbeheer, agendabeheer, basisondersteuning in financiën of de coördineren taken. Moet er een vergadering gepland worden, een locatie, een hotelovernachting of een lunch geregeld worden? She Business verzorgt het!

CommunicatieSterke communicatie is de ruggengraat van elk succesvolle onderneming. Geen tijd om nieuwsbrieven te schrijven, klachten af te handelen, social media te onderhouden, of webteksten te schrijven? She Business zorgt ervoor dat de communicatie effectief en correct is.

Operationele zakenEfficiëntie is de sleutel tot succes en laat She Business daar nou net goed in zijn. Heb je hulp nodig op operationeel vlak? Ik neem het graag over of denk met je mee.EvenementenOf het nu gaat om bedrijfsevenementen, teambuilding-uitjes of klantenbijeenkomsten. De volledige organisatie wordt uit handen genomen.

Ondersteuning klantrelatiesShe Business zorgt voor relatiegeschenken, geboortecadeaus, sinterklaas, verjaardagen, jubileums, kerstpakketten en nog zoveel meer. Jij bepaalt het budget en ik zorg voor de rest.
Ondersteuning bij preventie onderdelen:


Moeten er cursussen of opleidingen gepland worden? Ook dat doe ik graag voor jou.

She Business staat klaar om taken uit handen te nemen waar jij geen tijd en energie voor hebt. Zo houd jij meer tijd over voor de taken waar jij blij van wordt.