Leer meer over mij en She Business

Claire Smits

Hoi! Ik ben Claire, 37 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Van jongs af aan heb ik altijd gedroomd van het hebben van een eigen bedrijf, waarin ik kan doen wat ik leuk vind en goed in ben. Vrijheid is voor mij belangrijk en binnen mijn eigen bedrijf ervaar ik die vrijheid. Dit zorgt voor een heleboel energie, enthousiasme en gedrevenheid.

 

Gedurende mijn werkende leven werd duidelijk dat mijn talent ligt in het aanbrengen van structuur, het behouden van orde en dat ik nooit achter de feiten aan loop. Ik vind het heerlijk als zaken soepel lopen en wanneer ik anderen daarin kan ondersteunen geeft mij voldoening.

Ik hou van afwisseling, drukte en overzicht. Dit allemaal heb ik samengevoegd in She Business.

 

Met het opzetten van She Business realiseer ik mijn droom. En wat ook leuk is, is dat ik mijn eigen netwerk om mij heen gebouwd heb. Dus kan ik iets niet zelf of denk ik dat iemand anders het beter kan, zal ik de taak uitbesteden. Ik blijf aanspreekpunt en verantwoordelijk, maar jij krijgt de beste kwaliteit.

 

She Business is niet alleen een onderneming voor mij, maar ook een plek waar ik mijn passie voor ondernemen kan uiten. Ik vind het super tof om bij te dragen aan het succes van anderen.

 

Een leuk weetje is dat ik gefascineerd ben van Human Design. En mijn onderneming geheel volgens mijn design is ontstaan. Human Design is een ontwikkelingstool, waarin jij jezelf beter leert kennen vanuit een ander perspectief. Het heeft mij veel gebracht. Ik heb een tweede onderneming lief Talent waarin ik deze passie kwijt kan. Ik noem het hier omdat ik denk dat het vele ondernemers verder kan helpen. Zij met nog meer plezier gaan ondernemen.

 

Mijn doel? Mijn unieke kwaliteiten, ervaring en inzichten te bundelen en in te zetten voor jouw onderneming. 

Weetjes

37 jaar jong

3 kinderen

Ondernemer

Heeft nog een onderneming

Human Design

Interesse? Let me know

Bang voor vogels

Leuker mens

Als ze sport en eigen tijd heeft

Snel verveeld

Dus zoek ik afwisseling

Ongeduldig

Interesse? Let me know

Kwaliteiten

Mijn kwaliteiten

Orde en overzicht

Organiseren

Coördineren

Structureren

Adviseren